Culture Plus

Culture Plus

Sennheiser släpper nya flexibla Culture Plus-serien bestående av nya Culture Plus Mobile-versioner

 

Ballerup den 20 september, 2016 - Sennheiser, en ledande leverantör av premiumheadset och högtalartelefonlösningar, utökar sin populära linje av trådbudna headset med Culture Plus.

 

Den nya serien Culture Plus Mobile erbjuder en smart dubbelanslutning - antingen via 3,5 mm eller via en löstagbar USB-kabel. Att alltid vara ansluten har blivit norm för praktiskt taget varje kontorsarbetare, men för många anställda är unified communications och dess bredd av fördelar fortfarande relativt begränsad till bara en handfull olika sammanhang i det moderna arbetslivet. Många UC-lösningar erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter när arbetet sker på kontoret och vid ett skrivbord, men saknar flexibiliteten när användarens arbetsvanor blir allt mer mobila. Men den nya Culture Plus Mobile-serien erbjuder Sennheiser en ny headsetlösning med dubbla anslutningsmöjligheter, så användaren enkelt kan lämna sitt skrivbord och dator genom att helt enkelt koppla loss USB-kabeln. Headsetkabelns standard 3,5 mm-anslutning kan då anslutas till en mobiltelefon eller surfplatta vilket ökar flexibilitet och rörlighet under arbetsdagen.

 
"Att låta anställda använda samma utrustning både på kontoret och i andra mobila arbetssammanhang är ett steg framåt för att driva på införandet av UC-lösningar, " förklarar Brian Brorsbøl, Director of Product Management på Sennheiser Communications A / S. "Med de dubbla anslutningar som erbjuds av Culture Plus kan vi underlätta denna införandeprocessen och förbättra kommunikationsupplevelsen - oavsett om headsetet är anslutet till en dator eller en mobil enhet."

 

Som komplement till Sennheiser Culture Plus-serien erbjuds även Culture Plus Mobile, som utformats särskilt för moderna arbetsmiljöer. Headseten kombinerar Sennheisers enastående ljudkvalitet, vilket gynnar både den som ringer och blir uppringd, med funktioner för att öka komforten, paketerat i en attraktiv design. Culture Plus är certifierad för Skype för Företag och kompatibel med alla större UC-system och Softphone-märken, vilket gör serien idealisk för företag och kontor som satsar på en ny flexibel arbetskultur.

Culture Plus Mobile har Sennheiser Voice Clarity, som bygger på Wideband-ljud vilket ger en varm och mer naturlig ljudupplevelse. Dess brusreducerande mikrofon arbetar aktivt för optimal talförståelse genom att filtrera bort omgivande ljud, vilket ger en optimal kommunikationsupplevelse även i bullriga miljöer. Lätthanterlighet är viktigt för all utrustning som används på ett kontor, speciellt med något som används så ofta som ett headset. Sennheiser Culture Plus Mobile har därför en omgjord styrenhet som är bättre anpassad för användaren, vilket ger fullständig kontroll över alla headsetfunktioner i ett litet, praktiskt paket.

Triada Senncom AB sparar data i cookies, genom att använda vår webplats godkänner du det.