SP220

SP220

En helt ny produktkategori - högtalartelefoner från Sennheiser

EnterPrise Connect 2017

Förläng räckvidden för dina konferenser med Sennheiser SP 220

 

Ballerup / Orlando - 27 mars 2017 - På Enterprise Connect 2017 i Orlando Florida, 27-30 mars, lanserades Sennheiser SP 220 - en bärbar, dubbel högtalartelefonlösning för Unified Communications som ger tydlig kommunikation till varje konferensdeltagare. Den flexibla, skalbara konferenslösningen är designad för rörliga och dynamiska arbetsplatser som är beroende av pålitlig kommunikation. Den ansluts direkt via PC, mobil eller surfplatta och är idealisk för att skapa enkla högkvalitativa ljudkonferenser - från små rum med få deltagare till större mötesrum med upp till 12 deltagare. Med utgångspunkt i den prisbelönta Sennheiser-högtalartelefonserien, levererar SP 220 dual speakerphone-lösningen räckvidd och stil till vilket konferensrum som helst, vilket gör det möjligt för fler användare att uppleva utmärkt Sennheiser ljudkvalitet och röstklarhet.

 

"När företagen i allt högre grad antar flexibla och avlägsna arbetsmetoder ökar antalet möten. Den här dynamiska kulturen nya utmaningar: Möten hålls vanligen med flera deltagare som ringer på distans, och det är inte alltid möjligt att använda dedikerade konferensfaciliteter ", säger Brian Brorsbøl, produktchef , Sennheiser Communications A/S. "När framgången för möten vilar på förmågan att kommunicera har Sennheiser's Speakerphone Series visat sig vara en ovärderlig lösning, och levererar professionellt kvalitetsljud till ad hoc-möten på praktiskt taget vilken plats som helst. Den nya SP 220 väger upp denna överkomliga men ändå sofistikerade lösning för att möta efterfrågan på att hantera möten för fler deltagare med samma oändliga enkelhet. " SP 220 dual speakerphone-lösningen ger utrymme och stil för alla konferensrum, vilket gör det möjligt för fler användare att uppleva Sennheisers utmärkta ljudkvalitet och röstklarhet. Den nya SP 220 är en utveckling av Sennheisers hyllade Speakerphone Series, som har blivit hedrad med flera utmärkelser som inkluderar ett tyskt designpris och både Red Dot och iF Design Award. Förutom sitt stilfulla och iögonfallande utseende, levererar den Sennheisers berömda ljudkvalitet med hög definition - eko- och reverbkontroll samt musikuppspelning i full stereo. Den nya SP 220 är optimerad för alla stora UC- och softphone-märken och certifierad för Skype for Business. Tack vare den unika mjukvaran kan två länkade högtalartelefoner arbeta tillsammans smidigt och se till att upp till 12 mötesdeltagare kan tala naturligt. Att ha enheterna inom räckhåll för varje deltagare säkerställer också enkel drift av samtalskontrollfunktioner och en bättre känsla av deltagande. Systemet är extremt lätt att använda och flexibelt: Om det behövs kan var och en av högtalarna användas individuellt för personliga samtal eller mindre konferenser, med alla alternativ som levereras med ”plug-and-play” och kommunikationsförmåga.

 

Ljuvt ledarskap - utmärkt konferensljud

SP 220 bygger på Sennheisers 70 års högklassig kvalitet, och garanterar den mest naturliga lyssningsupplevelse i viktiga affärssamtal och konferenser för både talare och lyssnare. Med Sennheiser Voice Clarity och prestanda från två synkroniserade högtalartelefoner placerade inom räckhåll för varje deltagare kan du vara säker på att du kan höra och höras tydligt.

 

En ikonisk design för premium kontorsmiljöer

Utseendet är viktigt - och SP 220 delar den utmärkta designen av Sennheiser serie med högtalartelefoner, vilket gör den idealisk för moderna konferenslokaler där stilen är högklassig och ljudklarheten är ett måste. De är perfekta för kvalitetsmedvetna företag som behöver konfigurera större konferenser på språng. Sennheiser SP 220 kräver minimalt med bordsutrymme, och har en strikt stilren design och högkvalitativ superb finish. SP 220 erbjuder ett smidigt sätt att gå upp till business class kommunikation. Det inbyggda kabelsystemet kopplar in den dubbla högtalartelefonen som är enkelt och direkt inbyggd i UC-system och de enskilda enheterna kan anslutas enkelt till mobiltelefon eller surfplatta för att ge högkvalitativ ljudkommunikation. Med den medföljande SP Link Adapter-kabeln kan högtalartelefonerna placeras upp till 2,1 meter från varandra. Ytterligare funktioner inkluderar intuitiva fingertoppskontroller, lång taltid och skyddande bärväskor.

Triada Senncom AB sparar data i cookies, genom att använda vår webplats godkänner du det.