Välkommen till Triada Senncom Josefina!

Välkommen till Triada Senncom Josefina!

Välkommen Josefina!

Efter lite mer än 8 år hos oss har Jessica Ekdahl Hjerling gett sig ut på nya äventyr. Självklart är det tråkigt när en kär medarbetare slutar men vi önskar henne självklart all lycka i framtiden!

 

Den goda nyheten är att Josefina Lantz den 19 februari ersatte Jessica och började hos oss på Triada  Senncom AB. Josefina kommer att jobba tillsammans med Jessica Johansson och ta över Jessica E. Hjerlings uppgifter på kontoret vilket främst innebär lager-, service- och innesälj.

 

Kort om Josefina:

 

"Mitt namn är Josefina Lantz och jag är en glad och social tjej från Bohuslän. Tidigare har jag arbetat inom klädbranschen, vilket har vart roligt och lärorikt. Men nu var det dags för något nytt! Jag ser fram emot att jobba på Triadas huvudkontor tillsammans med nya kollegor. Jag gillar speciellt det sociala i arbetet och detta kommer att bli en ny och rolig utmaning.

 

På min privata tid gillar jag att umgås med mina vänner och med min familj. Jag tycker också om att träna och spenderar en del tid på gymmet. En del utav fritiden går också åt till musiken som är en stor hobby. Jag gillar att sjunga och har sjungt en del på bröllop och andra event.

 

Det skall bli väldigt roligt att få lära sig mer om Sennheiser och att få sälja dessa produkter tillsammans med er!

 

Vi hörs på telefon!"

 

// Josefina

 

Vi välkomnar dig Josefina och hoppas att du skall trivas hos oss!

Triada Senncom AB sparar data i cookies, genom att använda vår webplats godkänner du det.