Vi välkomnar Malin till Sennheiser-teamet!

Vi välkomnar Malin till Sennheiser-teamet!

Välkommen Malin!

 

Vi förstärker säljkåren på Triada Senncom AB med en härligt uttåtriktad norrlänning efter att Daniel Lindh slutat hos oss i December. Malin Backman tar över Daniel Lindhs distirkt från och med nu - vilket innebär att hon kommer att vara regionsansvarig för en del kunder i mellersta Sverige, samt alla kunder norr om Stockholm.

 

Kort presentation av Malin Backman:

 

"Mitt namn är Malin Backman och jag är en glad och uttåtriktad person som ser fram emot att få sälja Sennheiser tillsammans med er!

Jag har en tidigare karriär inom Telecombranschen då jag innan jobbat på Mobyson som produktchef för headset, och därmed också fått erfarenhet av Sennheisers kvalitetsheadset. Efter min tid på Mobyson provade jag på andra utmaningar som bland annat administratör, kundservicechef och teamledare ute på stora event och mässor. När jag nu erbjöds möjligheten att återvända till min "gamla" bransch i ny kostym var valet enkelt och jag ser fram emot att sätta tänderna i nya utmaningar!

 

Att få privilegiet att bidra på olika sätt till människor runt omkring mig har varit en röd tråd genom hela mitt liv och har präglat mig både som privatperson och säljare. Med ett stort engagemang och ett leende på läpparna hänger jag hellre ute hos er än sitter klistrad framför datorn på kontoret.

 

På min privata tid hittar ni mig på gymmet, antingen iklädd träningskläder eller i gymmets instruktörströja. Ibland passar jag på att ha egentid under vikterna och ibland tränar vi tillsammans - jag, min man och mina bonusbarn. En viktig del i familjen som inte får utelämnas är min älskade katt som jag gärna myser med på kvällarna.

 

Jag ser fram emot att träffa er för ett spännande och händelserikt 2018!"

 

Med denna korta presentation hälsar vi Malin välkommen! Hoppas att du skall trivas hos oss på Triada Senncom !

Triada Senncom AB sparar data i cookies, genom att använda vår webplats godkänner du det.