Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

Bose 700 UC

Noise Cancelling Headphones
Arbeta bättre, var som helst

Bose Work

 

CONFERENCING, CLARIFIED.

 

Förvandla allt utrymme till en mötesplats med den kritikerrosade brusreduceringen, det häpnadsväckande ljudet och den oöverträffade röstupptagningen av Bose Headphones 700 UC. De levereras tillsammans med Bose USB Link Bluetooth®-dongeln för att ge en bekväm, för-parad trådlös upplevelse för konferenssamtal. Tillsammans är hörlurarna och dongeln Microsoft Teams-certifierade. De fungerar också med Google Meet och är kompatibla med Zoom. Så att du kan hålla möten och samarbeta med tillförsikt.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC BLACK
852267-0100
Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC BLACK
Over-ear, dubbelsidigt Bluetooth© -headset med ANC...
Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC SILVER
852267-0300
Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC SILVER
Over-ear, dubbelsidigt Bluetooth© -headset med ANC...

Kristallklara möten. För dig och dem.
Skapa det perfekta konferensrummet var du än arbetar. Bose Headphones 700 UC har ett revolutionerande mikrofonsystem som ger röstupptagning i världsklass.

 

Bara du, ditt arbete och dina hörlurar.
vare sig du är på ett kontor, kafé eller i ditt vardagrum kan du få jobbet gjort genom att anpassa hur mycket av omgivningen du hör.

 

Fungerar med Microsoft Teams, Zoom, Google Meet med fler, vilket ger förbättrad ljudprestanda och samtalskontroll till populära Unified Communications-plattformar