Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
 

Den hybrida arbetsplatsen

När vårt samhälle utvecklas och växer globalt och vår kommunikationsinfrastruktur förbättras, växer också möjligheterna för globalt samarbete. Läs mer om hur företag kan dra nytta av kollegor på distans och förvandla det till en styrka för att rekrytera och behålla topptalanger.

Med en blandning av kontorstid och distansarbete är hybridarbetsplatsen det nya normala och framtidens verklighet. Överlägsna ljudkommunikationslösningar efterfrågas för att underlätta detta på ett effektivt sätt.
 
EPOS levererar avancerade ljud- och videolösningar för affärspersoner och spelgemenskapen. Etableringen av EPOS följer uppdelningen av Sennheiser Communications - samarbetet mellan Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG och Demant A / S. Vid sidan av introduktionen av en egen varumärkesportfölj kommer EPOS fortsätta sälja Sennheiser Communications-portföljen som sammärkes som EPOS I SENNHEISER. EPOS har sitt huvudkontor i Köpenhamn och ingår i Demant - en världsledande ljud- och hörselteknikgrupp.
Triada AB är svensk distributör för EPOS företagslösningar vilka innefattar professionellla premiumheadset och -konferenslösningar. Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare och partners för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med EPOS förstklassiga produktportfölj.

Förbered företaget för hybridarbete

En ny rapport från Frost & Sullivan undersöker hur våra nya normer definierar arbete som något vi gör, inte längre en plats vi går till, och att tillåta distansarbete är nu en affärsmässig nödvändighet. Framväxten av den hybrida arbetsplatsen - definierad som att kunna arbeta var du än befinner dig - på kontoret, hemma eller när du är på språng, öppnar en mängd möjligheter för arbetsgivare att omforma arbetet och åstadkomma effektivitetsvinster som förbättrar produktiviteten.

EPOS presenterar tillsammans med Frost och Sullivan ett Whitepaper som utforskar möjligheterna och utmaningarna med distanssamarbete och pekar på smärtpunkterna och kostnaderna för ljud av dålig kvalitet, innan de går in i fördelarna med överlägsen ljudteknik.

Den här rapporten ger nyckelinsikter om att förstå ljudupplevelser som hjälper dig att ligga steget före och fatta smartare beslut för din organisation.

Ladda ner White Paper >

 
 
 
 
 
 

EPOS Lösningar

I dagens värld av geografiskt separerade arbetsytor är tydlig och begriplig kommunikation viktigare än någonsin. Framgångsrikt distansarbete beror mycket på rätt verktyg och EPOS erbjuder ett brett utbud av avancerade ljudlösningar. Produktportföljen innehåller allt från snygga uttrycksfulla headset till minimalistiska in-ear-headset med nackband, till högtalartelefoner för proffs som kräver en sömlös teamworkupplevelse - oavsett plats.

 

Framtiden för jobb och samarbete

EPOS presenterar The Future of Work and Collaboration, av The Times. En samling artiklar utforskar den nya normalen för distansarbete, dess inverkan på individen och familjelivet samt påverkan på stora och små företag. Lägg märke till noterna om verktyg och teknik för att underlätta distans- och samarbete. 

Ladda ner artiklarna >