Triada Senncom AB:s shop använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

EPOS och den hybrida arbetsplatsen

 
Våra nya normer definierar arbete som en sak vi gör, inte längre en plats vi går till, och att tillåta distansarbete är nu en affärsnödvändighet. Framväxten av den hybrida arbetsplatsen - definierad som att arbeta var du än befinner dig - på kontoret, hemma eller när du är på språng, öppnar en mängd möjligheter för arbetsgivare att omforma arbetet och åstadkomma effektivitet som förbättrar produktiviteten.
 
Förbereder ditt företag för det nya normala
EPOS presenterar tillsammans med Frost och Sullivan en vitbok om att förbereda ditt företag för hybridarbete. Företag som kan bygga en elastisk och anpassningsbar arbetskraft och kommer att dra nytta av "Work from Anywhere".

Använda kraften i överlägset ljud
Överlägsna ljud- och videoupplevelser är avgörande för att stödja och underlätta det nya normala på hybridplatsen. Vitboken utforskar möjligheterna och utmaningarna med samarbete på distans och pekar på smärtpunkterna och kostnaderna för ljud av dålig kvalitet innan den fördjupar sig i fördelarna med överlägsen ljudteknik.

En storlek passar inte alla
På EPOS förstår de att olika användare har olika behov och vårt breda urval av avancerade ljudlösningar som fungerar på olika plattformar ger användarna fler val. EPOS erbjuder både hårdvarulösningar och programvaruverktyg för att hjälpa företag att arbeta var som helst effektivt och produktivt. Förbereder ditt företag för det nya normala.
 

Fyll i formuläret för att få din kopia, helt gratis.