Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

Microsoft Teams Rooms-lösningar från EPOS

 

EPOS har varit en långvarig partner med Microsoft för att utveckla premiumljudenheter som håller dig och ditt företag produktivt. Idag är produktportföljen med certifierade Microsoft Teams-headset och -konferenslösningar större än någonsin, så du får en högkvalitativ användarupplevelse vad gäller både ljud och funktionalitet.

 
 
 
 

EXPAND-linjen - Sömlöst samarbete

Att sammanföra kollegor är utmaningen för dagens hybridplats. Med EXPAND-linjen har EPOS höjt ribban när det gäller samarbete. Alla deras högtalartelefoner hjälper dig att ställa in konferenssamtal sömlöst och direkt med överlägset ljud. De är lätta att ansluta, intuitiva att hantera och konfigurerar sig automatiskt med alla dina enheter. EXPAND-linjens högtalartelefoner har också varianter som är certifierade för Microsoft Teams och lämpliga för Microsoft Teams Rooms, vilket innebär att de garanterar en sömlös Teams-upplevelse när de samlas över platser, gränser och tidszoner. EXPAND-linjen ger dig friheten att förvandla alla utrymmen till ett problemfritt virtuellt mötesrum, var som helst i världen. Varje lösning är intuitiv och exceptionellt enkel att använda, designad och utformad till perfektion med klassens bästa röstupptagning garanterar de enastående ljud för dig, ditt team och dina kunder.

 
 
 

Välkommen till framtidens mötesrum

Häng med på ett inspirerande livewebinar med EPOS och Microsoft som utforskar idéerna och teknikerna som driver den nya EXPAND Capture 5-högtalaren. Hur kommer AI, samtalsigenkänning och automatiserad samtalstranskribering forma utvecklingen av framtidens mötesrum?

Se inspelningen >

 

Förbättra för dina team med Microsoft Teams Rooms

Nu när den hybrida arbetsplatsen är vår verklighet har Microsoft utvecklat Microsoft Teams Rooms för att ge team, oavsett deras individuella platser, en rikare och mer interaktiv samarbetsupplevelse. Alla våra möteslösningar i EXPAND-linjen som är certifierade för Microsoft Teams kan användas med Microsoft Teams Rooms. 

 
 
 
 

Dedikerad Microsoft Teams-knapp

På ett ögonblick kan du starta Microsoft Teams-applikationen via en dedikerad knapp på högtalartelefonerna i EXPAND-linjen. Det gör aktiveringen enklare än någonsin och ser till att du kan fokusera på uppgiften till hands. Integration ger dig bästa möjliga ljudkvalitet för dina möten vilket betyder att du kan hoppa rakt in i dem snabbt och enkelt, hemma, på jobbet, på språng och överallt däremellan.

 
 

EPOS-enheter för Microsoft Teams Rooms

 

EXPAND 80

Förena ditt team

Samla kollegor med en premium, skalbar Bluetooth®-högtalartelefon för upp till 16 deltagare i rummet. Bli tydligt hörd tack vare sex adaptiva, strålformande mikrofoner som isolerar bakgrundsröster i rummet och omgivningsbuller. En överlägsen högtalare för rikt, naturligt ljud. 
Läs mer >
 

EXPAND SP 30T

Konferenssamtal med stil - och räckvidd

Bärbar, trådlös Bluetooth®-högtalartelefon med exceptionell ljudprestanda. Stöder både personliga och små till medelstora konferenser för upp till 8 personer. Certifierad för Microsoft Teams. Inkl. Bluetooth® USB-dongel för PC / softphone. 
Läs mer >
 

EXPAND Capture 5

Aktivera det hybrida arbetsutrymmet

Jämna ut i spelplanen med en intelligent högtalare som förstärker ditt mötesdeltagande oavsett om du arbetar på distans eller på kontoret. Transkribera dina möten automatiskt för kvalitetssamarbeten som om alla är i rummet tillsammans. 
Läs mer >

Ladda ned EPOS Snabbguide för Teamscertifierade enheter