Triada Senncom AB:s shop använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Om oss

 

Om Triada Senncom

Triada Senncom AB är svensk distributör för Sennheiser Communications headset. Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med Sennheisers headset för telekommunikation.

 

Om Sennheiser

Sennheiser Communications är välkänt för att skapa premium-produkter med oslagbar ljudkvalitet och komfort. Företaget grundades 1945 och har kontinuerligt satt en ny standard inom audio-industrin. De skapar aktivt dagens och morgondagens marknad och sätter nya standarder med sina innovativa lösningar som hjälper människor att vara effektiva, ergonomiska och mobila. I Sennheisers portfölj hittar du produkter för alla behov – från enklare headset för mindre kontor till professionella headset för mer krävande miljöer. Gemensamt för alla produkter är högkvalitativa material och rubust design - optimalt för många års användning och således ett hållbart headsetalternativ.