Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Om oss

 

Om Triada 

Sedan början på 1990-talet har vi på Triada AB verkat inom telekommunikation och vi var en av de första aktörerna att introducera headsets på den svenska marknaden. 2003 blev vi svensk distributör för EPOS (tidigare Sennheiser Communications) företagslösningar vilka innefattar professionellla premiumheadset och -konferenslösningar.

Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare och partners för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med EPOS förstklassiga produktportfölj. Oavsett behov finns alltid en lösning som matchar kriterierna.

 
 

Om EPOS

EPOS levererar avancerade ljudlösningar designade för företag och gaming. Baserat på banbrytande ljudteknik strävar de efter att frigöra mänsklig potential genom att göra ljudupplevelser perfekta och leverera innovativ design och prestanda med alla deras ljudlösningar.
 
Demant A/S och Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, har tidigare meddelat att deras joint venture; Sennheiser Communications A/S kommer att utvecklas i nya uppsättningar. Under 2020 avslutades deras samarbete. Medan affärssegmentet för Mobile Music-headset blev en del av Sennheiser Consumer-verksamheten är Enterprise Solutions och Gaming-headset i ett nytt oberoende företag, EPOS, under den globala ljud och hörsel teknikgruppen Demant. EPOS tillverkar och säljer den tidigare Sennheiser Communications-portföljen för företag och gaming under co-brandingen EPOS | SENNHEISER samtidigt som de introducerar en ny EPOS-märkt produktportfölj.