Triada Senncom AB:s shop använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Om oss

 

Om Triada 

Triada AB är svensk distributör för EPOS företagslösningar vilka innefattar professionellla premiumheadset och -konferenslösningar. Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare och partners för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med EPOS förstklassiga produktportfölj.

 

Om EPOS

EPOS levererar avancerade ljudlösningar designade för företag och gaming. Baserat på banbrytande ljudteknik strävar de efter att frigöra mänsklig potential genom att göra ljudupplevelser perfekta och leverera innovativ design och prestanda med alla deras ljudlösningar.
 
Demant A/S och Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, har tidigare meddelat att deras joint venture; Sennheiser Communications A/S kommer att utvecklas i nya uppsättningar. Under 2020 kommer joint venture att avslutas. Medan affärssegmentet för Mobile Music-headset kommer att vara en del av Sennheiser Consumer-verksamheten i framtiden kommer Enterprise Solutions och Gaming-headset att utvecklas som ett nytt oberoende företag, EPOS, under den globala ljud och hörsel teknikgruppen Demant. EPOS kommer att tillverka och sälja den befintliga Sennheiser Communications-portföljen för företag och gaming under co-brandingen EPOS | SENNHEISER samtidigt som de introducerar en ny EPOS-märkt produktportfölj.