Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

Äntligen en högtalartelefon med Bluetooth!

2019-03-18: Perfekt till både musik och affärssamtal - äntligen är den här!
 
Officiell lansering av ny SP30

 

Kära  partners, 

 

Vi är glada att meddela den globala lanseringen av SP 30 - vår trådlösa högtalartelefon.

 

Sennheiser SP 30 är en bärbar trådlös högtalartelefon för dagens mobila arbetskraft. Med stöd för både personliga och små och medelstora konferenser upp till 8 personer är det möjligt att dra igång ett konferenssamtal med ett klick - vart man än är, eller använda enheten som en del av en permanent konferensrumslösning. Ett val av Bluetooth® eller USB-C-anslutning ger frihet och flexibla anslutningsalternativ.

 

SP 30 har två mikrofoner med teknologi för att filtrera bort brus och eko samt ta upp talet hos den som pratar, och högtalare med tydlig röståtergivning möjliggör ett naturligt konversationsflöde - även i utmanande miljöer.

För att koppla av mellan samtal kan du njuta av musik med Sennheisers berömda ljudkvalitet. Lägg till bekväm fjärrstyrning, Voice Assistant via en snabbvalsknapp från ett intuitivt användargränssnitt och anslutning upp till tre enheter.

SP30 har en snygg design i premium-material och är ett flexibelt konferensverktyg - både på och utanför kontoret!

 

Produktvarianter

- SP 30 - Bluetooth®-högtalartelefon med USB-C-kabel, USB-C till USB-A-adapter och bärpåse 

- SP 30 + - Bluetooth®-högtalartelefon med USB-C-kabel, BTD 800 USB-dongle, USB-C till USB-A-adapter och bärpåse