Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

EPOS lanserar idag 4 nya, Microsoft Teams-certifierade ANC-headset

2020-03-02: Vi rivstartar våren tillsammans med EPOS och kan nu äntligen dela med oss av årets första produktnyheter - inte bara ett, utan fyra nya Microsoft Teams-certifierade headset i ADAPT-serien!
 

EPOS | SENNHEISER
ADAPT 600

Maximera din fokus och produktivitet, var som helst

Med ADAPT 600 – det ultimata trådlösa headsetet drivet av EPOS AI™ för personligt ljud med superb samtalskvalitet, stereoljud och adaptiv ANC.

 

 

EPOS | SENNHEISER ADAPT 500
Håll dig flexibel, uppnå mer

ADAPT 500-headsetet håller dig produktiv i öppna kontor eller på resande fot. Få tydligare samtal med den diskreta mikrofonarmen för utmärkt talförståelse och använd ANC i bullriga situationer för att kunna fokusera.

 

 

EPOS | SENNHEISER ADAPT 400
Det första headsetet med in-ear-hörlurar från EPOS

Fortsätt i rörelse, håll dig fokuserad och var produktiv med ett in-ear, nackbandsheadset som ger rikt, naturligt ljud och ANC, oavsett om du arbetar eller pendlar.

 

 

EPOS | SENNHEISER ADAPT 300
Behåll fokus med ANC och håll tydliga affärssamtal

ADAPT 300 hjälper dig att koncentrera dig på öppna kontor och ökar produktiviteten under resan. Uppnå tydliga affärssamtal med en lösning som är optimerad för UC och växla enkelt mellan enheter när du multitaskar.