Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

EPOS presenterar ett komplett utbud av trådbundna UC-headset certifierade för Microsoft Teams

2020-04-29: Premiumljudmärket EPOS - en del av Demant Group, tillkännager idag att hela dess utbud av trådbundna IMPACT-headset har certifierats för Microsoft Teams, och därmed erbjuder proffs premiumljudlösningar för att förbättra deras teamupplevelse.
 

EPOS meddelar idag att dess sortiment av trådbundna IMPACT-headset, som tidigare certifierats för Skype for Business, nu erbjuder en firmwareuppgradering som certifierats för Microsoft Teams. EPOS IMPACT-linjen är utformad för att säkerställa utmärkta kundupplevelser med en portfölj av avancerade ljudverktyg som säkerställer optimal komfort, enkel samtalshantering och rikt, naturligt ljud - allt medan pålitlig, intelligent teknik filtrerar bort oönskat ljud, förbättrar ljudet och ökar effektiviteten.

 

Certifieringsuppdateringen för Teams levererar alla tidigare fördelar med Skype for Business-certifieringen och lägger till förbättrad funktionalitet i Teams, vilket gör att användare kan ta emot aviseringar och omedelbart hoppa till meddelandet i Teams. Den nuvarande gröna LED-lampan för samtalsaktivitet på headsetet erbjuder nu aviseringar för missade samtal, röstmeddelanden eller mötesstart. Genom att trycka på samtalsknappen påkallar användaren applikationen, vilket leder dem direkt till relevant meddelande: missade samtal, röstsamtal eller möten. Om användare tidigare har köpt en av de trådbundna IMPACT-produkterna behöver de endast göra en firmware-uppdatering via klientapplikationen, EPOS Connect, för att uppgradera sina enheter och få full Teams-funktionalitet. Alternativt med EPOS Manager - ett gratis molnbaserat IT-hanteringsverktyg - där IT-chefer kan implementera firmware-uppdateringen över hela organisationens IMPACT-headsetanvändare från en central position, och därmed hålla full kontroll över organisationens ljudenheter.


De nya trådbundna certifierade enheterna för Microsoft Teams inkluderar:

 

IMPACT 600-serien


IMPACT 600-serien är ett urval av trådbundna premium-headset speciellt utformade för kvalitetsmedvetna kontaktcenter och kontorsarbetare som kräver enastående ljudprestanda. IMPACT 600-seriens headset erbjuder fantastiskt ljud i hållbar design av hög kvalitet. Alla headset har en ultrabrusreducerande mikrofon för otroligt noggrann och tydlig kommunikation. Dessutom kan användarna dra nytta av en bekväm passform som fungerar att bära hela dagen, öronkuddar av konstläder, liksom en elegant design utformad i pålitliga och hållbara material.


IMPACT SC 630 USB ML
IMPACT SC 660 USB ML
IMPACT SC 660 ANC USB
IMPACT SC 635 USB
IMPACT SC 665 USB

 

IMPACT 200-serien


IMPACT 200-serien, som är ett populärt utbud av trådbundna headset, har visat sig vara en varaktig favorit bland kontaktcenter, kontor och Unified Communications-proffs. Med EPOS Voice ™ -teknologi, brusreducerande mikrofoner och en lätt ergonomisk design för dagligt bruk garanterar ett headset från IMPACT 200-serien tydlig kommunikation och långsiktig användarkomfort som är avgörande för det aktuella jobbet. Akustiska öronkuddar med mjukt konstläder säkerställer komfort hela dagen, medan CircleFlex ™ - hörlurssystem med dubbla gångjärn - anpassar sig sömlöst till användarens öron för perfekt passform.


IMPACT SC 230 USB MS II
IMPACT SC 260 USB MS II

 

IMPACT 100-serien

IMPACT 100-serien är specifikt utformad som en distributionsvänlig lösning för företag som övergår från traditionella telefonsystem till Unified Communications. IMPACT 100-serien erbjuder EPOS Voice ™ -teknologi och brusreducerande mikrofoner och garanterar naturlig och tydlig kommunikation, som kombineras med en ultralätt design och komfortförbättrande detaljer, till exempel bekväma akustiska skumgummiöronkuddar.


IMPACT SC 30 USB ML
IMPACT SC 60 USB ML

 

IMPACT 40/70-serien

IMPACT 40/70-serien, från modern styling till ljud av överlägsen kvalitet, ger också en flexibel introduktion till UC-miljön. EPOS Voice ™ -teknologi och brusreducerande mikrofoner säkerställer tydlig kommunikation, vilket kompletteras med inställningsfunktioner och ett urval av akustiska skumörstyg eller mjuka läderfodral för komfort hela dagen. Serien erbjuder ett brett spektrum av varianter och ger rörlighet och flexibilitet och möjliggör snabb, långsiktig användning av UC-lösningar.

SC 45 USB MS
SC 75 USB MS

Theis Moerk, vice ordförande för Product Management på EPOS kommenterar: ”Vi är mycket glada över att se vårt kompletta utbud av trådbundna IMPACT-headset som nu certifieras för Microsoft Teams. Dessa är utformade för att förbättra produktiviteten och effektiviteten, samtidigt som de garanterar utmärkta kundupplevelser och integrationen av Teams är en viktig del av att möjliggöra det.

Ilya Bukshteyn, partnerdirektör, Microsoft Teams Devices på Microsoft Corp. fortsätter: ”Vårt samarbete med EPOS gör att vi kan erbjuda våra gemensamma kunder, kontaktcenter och kontorspersonal över hela världen den bästa möjliga ljudkvalitet när vi använder Microsoft Teams för samtal och möten. Vi är glada över att EPOS 'line-up av trådbundna headset nu kommer att certifieras för Microsoft Teams, och stödja avancerad integration i Teams för sömlös kommunikation och samarbete. "


Läs mer om IMPACT-linjen här.


OM EPOS
EPOS är ett ljud- och videolösningsföretag som utvecklar och säljer produkter för affärspersoner och gaming. Baserat på ledande och avancerad teknik levererar det danska företaget avancerade ljud- och videolösningar med design, teknik och prestanda som viktigaste parametrar.

 

Inrättandet av EPOS bygger på beslutet att låta affärssegmenten i det joint venture - känt som Sennheiser Communications - mellan Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG och Demant A/S utvecklas i olika uppsättningar. Vid sidan av introduktionen av en ny egen varumärkesportfölj fortsätter EPOS att sälja den nuvarande Sennheiser Communications-portföljen co-brandad med EPOS I SENNHEISER.

 

EPOS är en del av Demant Group - en världsledande grupp för ljud och hörselteknologi. Därmed bygger företaget på mer än 115 års erfarenhet av att arbeta med innovation och ljud. Med huvudkontor i Köpenhamn, Danmark, arbetar EPOS på en global marknad med kontor och partners i mer än 30 länder, där Triada är representant för den svenska marknaden.