Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

Introduktion till den nya ADAPT 100-serien - Optimerad för användning på den hybrida arbetsplatsen

2021-02-25: Den globala migrationen till hybridplatsen markerade en dramatisk förändring i vårt sätt att arbeta. EPOS är redo för den förändringen och har svarat genom att utöka sitt ADAPT-sortiment av mångsidiga premiumheadset med nya ADAPT 100-serien. Det här snygga, bekväma headsetet stöder flexibla arbetsstilar oavsett om du är på kontoret eller ute och kan framför allt aktivera din fulla potential, var du än arbetar.
 

Byggd för Microsoft Teams-etablering
Användningen av Microsoft Teams har exploderat. Under oktober 2020 ringdes över 650 miljoner Microsoft Teams-samtal - 11 gånger mer än i mars samma år *. För medarbetare på distans har Teams blivit det nya sättet att nå ut till kunder och kollegor och upprätthålla samma arbetsrelation som om de ser dem på fysiska kontor. Den nya ADAPT 100-serien har utvecklats med varianter certifierade för Microsoft Teams och optimerade för UC, vilket gör det till ett perfekt val för företag som använder UC-headset för första gången. Den dedikerade Microsoft Teams-knappen på headsetet gör anslutningen till Teams-möten till en sömlös användarupplevelse.

 

Kort om fördelarna 

- Microsoft Teams-certifierat och optimerat för UC
- Samtalskvalitet i affärsklass och stilfull design
- Koncentrera dig var du än arbetar med ANC
- "Plug-and-play" anslutning till din enhet
- Förbättrad komfort

 

Snyggt, funktionellt och enkelt att konfigurera
EPOS har lyssnat på användarfeedback och den nya ADAPT 100-serien har stora öronkuddar av konstläder eller skum som förbättrar komfort och ger passiv dämpning. Den diskreta bomarmen fälls snyggt in i huvudbågen och ger ett snyggt utseende både på och utanför kontoret. Det är också värt att notera att med EPOS Connect installerat på din medarbetares dator kan du konfigurera och rulla ut uppdateringar till dina ADAPT 100-headset via EPOS Manager, programvaran för enhetshantering. På så sätt kan du uppdatera och konfigurera dina anställdas ADAPT 100-headset med den senaste firmwareversionen för att säkerställa felfri användning och maximal produktivitet.

 

Perfekt för mobila användare
För alla de mångsidiga arbetare som är på språng som använder sin smarta telefon som sin primära enhet, innehåller ADAPT 100-serien varianter med 3,5 mm-uttag för plug-and-play-funktionalitet - vilket gör den till en enhet utmärkt för nuvarande trender inom anpassningsbart arbete, på plats eller på distans. 

 

Utforska alla headset i ADAPT 100-serien >