Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
MB660 UC paket
 

MB660

2016-10-18: Sennheiser lanserar branschens första trådlösa adaptiva Active Noise Cancelling-headset för att möjliggöra produktivt och ostört arbete i öppna kontorslandskap.
 

Återfå ditt enskilda kontor med Sennheisers nya MB 660-serie

Sennheiser presenterar branschens första trådlösa adaptiva ANC-headset för produktiv och bekväm arbetsmiljö i öppna kontorslandskap.

Ballerup den 26 september, 2016 - Trots sina många fördelar kan buller och surr i moderna öppna kontorslandskap göra det svårt att fokusera på uppgiften. Nu finns dock en lösning för yrkesverksamma som vill vara produktiva och prestera på topp - Sennheisers nya MB 660-serie. Den nya headsetserien är utrustad med adaptiv ANC (Active Noise Cancelling), en ny dimension i aktiv brusreducering, UC-certifierad trådlös kommunikation som ger ett kristallklart tal under röstsamtal och Sennheisers överlägsna ljudkvalitet, för den ultimata musik- och multimediaupplevelsen.


"Dagens öppna kontorsmiljöer har formats för att underlätta snabb och flexibel samverkan. Men det kommer alltid att finnas tillfällen när vi behöver återta det enskilda rummet - antingen för att kunna koncentrera sig, kommunicera och samarbeta med andra i mobila arbetsmiljöer eller för att bara koppla av medan du lyssnar på musik", säger Andreas Bach, VD på Sennheiser Communications A / S. "Forskning visar att buller och störningar i öppna kontorslandskap kan ha negativa effekter på produktiviteten. Med MB 660 kan vi nu uppgradera arbetsmiljön för kontorsarbetare och hjälpa dem att ta kontroll över sin omgivning genom att skapa en störningsfri arbetsyta för ökad produktivitet och välbefinnande. "

Fokus utan störande bakgrundsljud
Till skillnad från vanliga ANC headsets tillhandahåller MB 660 ett urval av ANC inställningar: antingen med full ANC eller Sennheisers innovativa Noisegard™ hybrid-adaptiva ANC. Noisegard™ övervakar kontinuerligt bakgrundsmiljön efter omgivningsljud och anpassar nivå av brusreducering i headsetet. Detta förhindrar tröttande känslan av att vara ”fast-i-en-låda” - den obehagliga effekten som kan skapas av standard ANC. Med MB 660 kan även en längre tids användning förbli trevlig, bekväm och koncentrationsrik. Beroende på graden av brusreducering  som behövs i den aktuella arbetsmiljön kan adaptiv ANC justeras via CapTune, Sennheiser prisbelönta mobila app *, som möjliggör en anpassad lyssnarupplevelse.

Tydlig kommunikation i UC-miljöer
Vare sig effektiv kommunikation krävs under röst- eller konferenssamtal vid skrivbordet, på kontoret eller hemma, är trådlösa MB 660 utformad för att erbjuda   den allra bästa upplevelsen. MB 660 är certifierad för Skype för Företag och optimerad för alla större UC- och softphone-varumärken. Med mikrofon i absolut toppklass med brusreduseringsteknik, ger MB 660 en kristallklar kommunikationsupplevelse för såväl användaren som motparten. Headsetets tre helt integrerade digitala mikrofoner fungerar sömlöst med Sennheisers utbud av avancerade tekniklösningar, såsom SpeakFocus™, avancerad ”egen-röst-igenkänning” och WindSafe™, för att leverera överlägset ljud, taluppfattning och komfort - oavsett hur bullrig den omgivande miljön är.

Sennheisers SpeakFocus
™-teknologi zoomar in på användarens röst, vilket ger ett genomgående klart ljud som gör det enkelt för motparten att höra vad som sägs. Den avancerade röstigenkänningen minskar omedelbart oljud från bakgrunden när de upptäcks, såsom tangentbordsknappande eller pappersprassel, samtidigt som den optimera taluppfattningen. För utomhusbruk minskar WindSafe™-tekniken vindbrus för att säkerställa tydligast möjliga ljud. Sist men inte minst tolkar Sennheisers Room Experience™-tekniken ljudet från användarens huvud, vilket ger en naturlig, mer behaglig upplevelse under ett samtal.

Förstklassigt ljud med en personlig känsla
MB 660 erbjuder det bästa personliga ljudet för tal, musik och underhållning. Headsetet levererar Sennheisers berömda högkvalitativa stereoljud och streaming  i CD-kvalitet med hjälp av aptX®. Med ett urval av förinställda ljudeffektlägen - Club, Film och Tal - kan ljudupplevelse optimeras för olika lyssningssituationer. Den anpassningsbara Director-läget kan vara ytterligare individualiserad i CapTune appen för att möta personliga preferenser.

Enkel kontroll, flexibilitet och komfort
MB 660 erbjuder en mängd olika anslutningsmöjligheter för att stödja en flexibel arbetsdag. Headsetet ansluts trådlöst till en mobiltelefon eller via den medföljande UC certifierade BTD 800 USB-dongeln till en dator. En ljudkabel ingår också, så det är möjligt att fortsätta att använda headsetet även om batteriet tar slut. Den vikbara headsetet levereras med alla tillbehör i en högkvalitativ väska.

Utformad med otrolig känsla för detaljer för att förutse användarnas behov säkerställer MB 660 högsta användarvänlighet och komfort. Ett enkelt svep eller knack på hörselkåpans pekplatta styr samtal och media. Ett dubbelknack på högra luren aktiverar Sennheisers Talkthrough-teknik, vilken gör det möjligt för användaren att lyssna på kollegor eller meddelanden utan att ta av sig headsetet. När det väl är dags att lägga ifrån sig headsetet stängs MB 660 av automatiskt när det viks ihop.

Tack vare sin lätta, eleganta design och en exceptionell batteriprestanda på upp till 30 timmar är MB 660-serien optimerad för att användas under hela dagen. Klassledande ergonomi, kompakt form och material av hög kvalitet gör headsetet mycket bekvämt, även för de längsta arbetspassen. Dess läderöronkuddar är utformade efter Sennheisers forskning av örats form för högsta komfort.

"Med sin förmåga att anpassa sig till individuella behov under en flexibel, modern arbetsdag, hjälper MB 660 yrkesverksamma att skapa sina egna "akustiska rum"- oavsett hur utmanande deras öppna kontorslandskap är", säger Andreas Bach. "Med bara en enda headsetlösning kan användare dra sig tillbaka till ett "tyst rum” för att  koncentrera sig,  ta sig till ett ”konferensrum” för att kommunicera och samarbeta, eller till en ”konserthall" för att koppla av och njuta av ett personligt premiumljud, kvalitetsdesign och högsta bärkomfort under tiden. "

MB 660 Wireless-serien, bestående av MB 660 UC och MB 660 UC MS, är det senaste tillskottet till Sennheisers mobila headsetportfölj, vilken inkluderar den prisbelönta PRESENCE™- och MB Pro-Serien.

*Sennheiser’s CapTune-ljudpersonifieringsapp mottog det prestigefyllda Red Dot Award: Communication Design 2016.

 
 
MB660 headset