Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Nya ADAPT 560 vinner det prestigefulla Red Dot Award

2020-03-30: Premiumljudmärket EPOS - en del av Demant Group som bygger på 115 års erfarenhet av innovation och ljud - tillkännager idag att det nyligen lanserade headsetet ADAPT 560 har vunnit utmärkelsen i Red Dot Award: Product Design 2020. “Red Dot ” är en utmärkelse för hög designkvalitet vilken den internationella juryn endast tilldelar den eftertraktade kvalitetsstämpeln till produkter som har en enastående design
 
Red Dot Award hedrar den högkvalitativa designen av ADAPT 560, valt av en oberoende och internationell jury av experter inom designindustrin. ADAPT 560 fick utmärkelsen i den konkurrenskraftiga produktdesigndisciplinen, som i år fick mer än 6 500 ansökningar från designers och företag över hela världen.
 
"Vi är mycket hedrade över att en av världens största och mest framstående internationella produktutmärkelser, Red Dot Award, har erkänt ADAPT 560s unika design och kvalitet genom att välja headsetet till årets produktdesign", säger Theis Moerk, Vice President, Product Management, Enterprise Solutions. ”Som ett nytt ljudvarumärke på marknaden är priset ett erkännande av våra ansträngningar för att leverera avancerade ljudlösningar som gör det möjligt för professionella att fokusera sömlöst på uppgiften och prestera på topp - allt genom att sammanfoga banbrytande ljudteknologi med innovativ , sofistikerad design.”
 
ADAPT 560 har utformats för att integreras sömlöst i livet för moderna proffs, som behöver samarbeta och arbeta inom och utanför kontoret på olika enheter utan att någonsin kompromissa med stil eller kristallklart ljud. Med sin bärbara trådlösa design har ADAPT 560 en helt ny diskret hopfällbar 'bomarm' som gör det möjligt för användare att anpassa sig till specifika ljudbehov och funktioner på ett ögonblick. Med två avancerade mikrofoner inbyggda i själva bomarmen är ADAPT 560 speciellt utformad för att plocka upp ljud från tal och säkerställa utmärkt kvalitet, oavsett vilken typ av samtal användarna tar - fullt ut, vilket ger användarna full kontroll över ljudet de behöver för höra och ge dem möjlighet att fokusera och förbli produktiva oavsett miljö.
 
Med aktiv brusreducering (ANC) reducerar ADAPT 560 bakgrundsljudstörningar via en avancerad uppsättning av fyra mikrofoner. ADAPT 560 uppgraderar ljudprestanda ytterligare med UC-optimering, såväl som flerpunktsanslutning som gör det möjligt för användare att enkelt växla mellan enheter genom att para två Bluetooth® samtidigt. Sist men nu minst genomgår ADAPT 560 certifiering för Microsoft Teams för att säkerställa en intuitiv och strömlinjeformad upplevelse.
 
Red Dot Award är en av de mest prestigefyllda designpriserna världen över och hedrar innovation, koncept och vision. I mer än 60 år har Red Dot Award tillhandahållit en plattform för designers och företag att bedöma god design. Juryns erfarenhet och expertis i utvärderingsprocessen är oöverträffad. Med mottot "på jakt efter bra design och innovation" har de testat var och en av de anmälda produkterna individuellt och har fattat ett gemensamt beslut om vilka produkter som ska få en utmärkelse.
 
Den tilldelade ADAPT 560 kommer att presenteras i Red Dot Design Museum, det största museet för modern design, och prisutdelningen kommer att äga rum i Essen den 22 juni 2020.
 
Läs mer om ADAPT 560 här
 
Läs mer om ADAPT-linjen här