Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Nya EPOS Manager & EPOS Connect för MacOS - smart enhetshantering som förbättrar affärsprestanda

2021-02-25: Varje företagsägare vet att effektivisering är ett pålitligt sätt att skapa tillväxt. Dessutom är det viktigt att göra affärsbeslut baserat på uppdaterad information som är lätt att överblicka. EPOS Manager är ett utmärkt sätt att få en överblick över dina ljudenheter över hela företaget ¬ och planera deras optimering.
 

Vi är glada att meddela att med den senaste utgåvan av EPOS smarta programvarulösning för MacOS, stöder EPOS Manager nu alla de viktigaste operativsystemen inklusive Windows och Linux genom samarbete med våra enhetshanteringspartners. Registrera dig bara för EPOS Manager för att få ut mesta möjliga av dina ljudenheter. 

Registrera dig för EPOS Manager>


Uppdatera dina enheter och öka företagets produktivitet
Om ditt företag, som många, är starkt beroende av kommunikation, se då till att dina ljudenheter är uppdaterade via EPOS Manager för att fungera effektivt - och håll företagskommunikationen optimerad. Ljudutrustning hjälper eller stjälper faktiskt den moderna arbetsplatsen:

95% medger koncentration och effektivitet blir lidande på jobbet på grund av soniska motgångar *

29 min. går förlorade varje vecka, per anställd, på grund av dålig ljudkvalitet vid röstsamtal *

20% har upplevt missnöjda kunder på grund av dålig ljudkvalitet *

(* Rapporten "Understanding Sound Experiences" av EPOS 2020)

Att se till att du kan hantera, uppdatera och optimera dina ljudenheter med EPOS Manager innebär att dina medarbetare kommer att kunna ha konversationer som räknas och blir mer produktiva för ditt företag på lång sikt.

Implementera firmwareuppdateringar när det passar dig
Eftersom EPOS Manager kan styras online var som helst kan du schemalägga uppdateringar med den senaste firmwareversionen utanför arbetstid och minimera stillestånd, så att arbetstiden tydligt fokuseras på kunderna. Det frigör också IT-resurser under arbetstid för att användas mer effektivt någon annanstans i organisationen.

Få analys och insikt för att lära dig förbättra
Bra affärer handlar om ständiga förbättringar. Med EPOS Manager kan du extrahera rapporter om enhetsmix och headsetanvändning för att få inblick i hur ditt företag fungerar och hur det kan förbättras. Kanske kan inaktiva enheter distribueras någon annanstans i din organisation så att ditt team kan få ut mesta möjliga av dem - det här är den typ av information som ligger till hands när du använder programvara för smart enhetshantering.


Förbättra anställdas produktivitet och säkerställ användarnas välbefinnande
Med centraliserade allmänna uppdateringar och ljudoptimering för att förbättra användarupplevelsen ökar du anställdas produktivitet. Dessutom kan du fjärrkonfigurera ljudenheter så att de följer din organisations IT-policy. Du kan till och med se till att alla företagsheadset aldrig går över en viss ljudnivå för att hålla sig inom rekommenderade gränser och skydda din personals hörsel på lång sikt.

Säkerställ hög säkerhet och allsidig kompatibilitet
För att säkerställa säkerheten för ditt system medan du hanterar dina ljudenheter är all kommunikation krypterad och ingen känslig data lagras, med datakryptering både i övergång och i vila. EPOS Manager är inte bara kompatibelt med alla större operativsystem, men också kompatibelt med stora softphone-klienter, standarddistributionsverktyg och webbläsare.

Prioritera prestanda
Kommunikation är livsnerven för varje företag - särskilt i callcenter och samtalsorienterade kontor. EPOS Manager och klientmjukvaran EPOS Connect ger dessa företag en distinkt möjlighet - uppdatera ljudenheter enkelt var som helst och förbättra företagets prestanda.