Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 

Nya headsetet från Sennheiser - MB 360 UC

2019-03-18: MB 360 UC är ett dubbelsidigt Bluetooth®-headset med aktiv brusavstängning som minskar bakgrundsbrus för att öka arbetsfokus. Snyggt utformad för samtida kontorsarbetare som föredrar en enda enhet för både samtal och underhållning.
 

Officiell lansering

 

Kära partners,

 

Vi är glada att meddela lanseringen av det trådlösa Bluetooth® headsetet, MB 360 UC.

 

MB 360 UC är ett dubbelsidigt Bluetooth®-headset med aktiv brusavstängning (Active Noise Cancelling) som minskar bakgrundsbrus för att öka arbetsfokus. Designad för dagens stilmedvetna kontorsarbetare på resande fot, som föredrar att använda ett enda headset för både samtal och underhållning - utan att kompromissa med kvaliteten på affärssamtalen eller ljudet.

 

Aktiv brusavstängning skapar en störningsfri arbetsyta för maximal koncentration i bullriga miljöer och ger en mer avslappnad arbetsplats. En design med stora hörkapslar som täcker öronen som dessutom är ergonomiska - ger ljuddämpning och långvarig komfort även för längre tids användning. Kombinerar Sennheisers musikkvalitet med UC-produktivitet i en elegant design för så väl den flexibile som den moderne kontorsarbetaren.

 

Fördelar och funktioner:

 

• Reducerar störande ljud med stora dämpande hörkapslar
• Få in Sennheisers ljudkvalité – både för samtal och musik
• Bekväma med stora mjuka öronkuddar, även efter flera timmars användning
• Öka produktiviteten med UC-optimering och Skype for Business certifiering via medföljande dongel
• Snygg design, både för kontoret eller på fritiden
• Lyssna längre, med upp till 25 timmars batteritid
• Flexibelt med koppling både mot softphone/PC eller mobil (kan bara kopplas till en enhet åt gången)
• Enkel laddning via USB
• Skydda ditt headset med medföljande förvaringsväska

Produktvarianter

MB 360 UC -

Trådlöst Bluetooth®-headset med ANC för kontorsarbetare på väg, ansluts till mjukvara / PC eller en mobil enhet, levereras med BTD 800 USB-dongel för softphone / PC, USB-kabel för laddning, 3,5 mm jackkabel för mobil användning och lagring påse.

 

OBS! Går att beställa redan nu men kan levereras först i slutet på maj! OBS!