Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Vi välkomnar Mikael till Sennheiser-teamet!

2018-06-01: Vi välkomnar Mikael!
 

Det är med sorg i hjärtat vi meddelar att Stefan Palmberg som efter 13 trogna år hos oss nu går vidare till nya utmaningar! Stefan har varit en uppskattad kollega och kontakt till våra kunder och vi vet att han kommer att vara saknad på många håll. Men självklart önskar vi honom all lycka till i framtiden och tackar för alla härliga år som varit!

Och med det sagt så har vi också glädjande nyheter!
För nu händer det igen. Vi förstärker säljkåren på Triada Senncom AB med en driven, social och glad örebroare! Mikael Nilsson tar över Stefan Palmbergs distirkt från och med juni - vilket innebär att han kommer att vara regionsansvarig för en del kunder i mellersta Sverige, samt alla kunder i södra Sverige.

Kort presentation av Mikael Nilsson:
"Jag heter Mikael Nilsson - en man på 46 år från Örebro. Jag är gift och en stolt pappa till två barn samt morfar till två barnbarn som gett mig ny dimension i livet. På fritiden engagerar jag mig i det goda i livet, vilket för mig bland annat är sport, bilar och resor.

Som person skulle jag beskriva mig själv som ordningsam, beslutsam, och glad. Jag strävar efter att ständigt förbättra mig och sätter höga krav på mig själv. Att leverera lite mer än det som förväntas är en del av vad som gör mig till en driven säljare. Jag gillar att vara aktiv och har fullt fokus på det jag gör. Tycker om att träffa nya människor och att bygga kundrelationer som bygger på förtroende. Mitt mål är att uppfylla kundens behov och inte att sälja något som kunden inte behöver.

Jag har lång erfarenhet inom telecombranschen då jag jobbat med försäljning i ca 15 år. Nu senast kommer jag från ett stort IT-företag där jag jobbade både med försäjlning och marknadsföring. Jag har alltid haft ett gott öga för Sennheisers produkter och har även sålt Sennheisers headset till mina tidigare kunder genom åren.
Ser fram emot att enbart sälja Sennheisers produkter och ser fram emot ett händelserikt år!

Vi ses!

// Mikael"


Vi hälsar dig, Mikael, varmt välkommen till oss och hoppas att du skall trivas på Triada Senncom !

 
 
Snygg bild på en hammare vi gillar lite extra.