Vi på Triada AB använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
 

Dåligt ljud ger dåliga affärer

Tillsammans med EPOS är vi på väg att eliminera det dyraste ordet i affärer idag. Det ordet är "Vad?". När du läser detta förlorar företag världen över värdefull tid och pengar på grund av dåliga ljudlösningar.

 
 

Vad - det dyraste ordet i affärsvärlden

95% av dagens moderna arbetare medger att deras koncentration och effektivitet på jobbet har drabbats på grund av ljudrelaterade bakslag. De auditiva smärtpunkterna inom organisationer är många och varierande, men de är också oroande universella.

Den här rapporten ger nyckelinsikter om att förstå ljudupplevelser som hjälper dig att ligga steget före och fatta smartare beslut för din organisation.

 
 

Fyll i formuläret för att få din kopia, helt gratis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är kostsamt med dålig ljudkvalitet

Störningar i samarbete över ljud och video kostar företag stort vad gäller produktivitet. I själva verket förlorar slutanvändare i genomsnitt 29 minuter per vecka på grund av dålig ljudkvalitet på röstsamtal. Istället för att gå vidare till nästa uppgift tvingas arbetarna att spendera onödig tid på att följa upp samtal de redan har haft. Läs mer i 2020-rapporten.

 

Uppnå mer med förstklassigt ljud

Vi tror att individer och team kan uppnå mer, prestera bättre och öka produktiviteten med förstklassigt ljud. Med rätt ljudverktyg och teknik kan proffs över hela världen släppa loss sin potential.